A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Проекти рішення сесії №Проект рішення сесії «Проект рішення сесії»

Кількість переглядів: 175
Скликання: VII скликання
Сесія: Проект рішення сесії
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 09.10.2020
Номер документу: Проект рішення сесії
Назва документу: Проект рішення сесії
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення ХХУ сесії УІІ скликання № 443 від 28.02.2020 року «Про затвердження Програми розвитку СКП «Щасливе « Ювілейної сільської ради на 2020 рік» (0.02 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення ХХІУ сесії УІІ скликання № 400 від 24.12.2020 року « Про затвердження Програми « Розвиток охорони здоров’я « Ювілейної сільської ради на 2020 рік» (0.02 МБ)
  3. Про затвердження Програми забезпечення протиепідемічних заходів під час організації та проведення місцевих виборів у 2020 році на території Ювілейної сільської ради (0.02 МБ)
  4. Про внесення змін до рішення ХІУ сесії сьомого скликання від 24.12.2019 р.№ 404 «Про бюджет Ювілейної сільської ради на 2020 рік» (0.02 МБ)
  5. Про вилучення земельних ділянок у громадян для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у зв'язку з добровільною відмовою (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.02 МБ)
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АТ «Херсонобленерго» для встановлення опор (0.02 МБ)
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право земельного сервітуту (0.02 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.02 МБ)
  11. Про передачу у власність земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.02 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь