A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Проекти рішення сесії №Проект рішення сесії «Проекти рішень Х сесії»

Кількість переглядів: 176
Скликання: VIII скликання
Сесія: X сесія
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 15.06.2021
Номер документу: Проект рішення сесії
Назва документу: Проекти рішень Х сесії
Прикріплені файли:
  1. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Ювілейної сільської ради (0.02 МБ)
  2. Про встановлення розміру ставок єдиного податку на території Ювілейної сільської ради (0.01 МБ)
  3. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Ювілейної сільської ради (0.04 МБ)
  4. Про встановлення розміру ставок та пільг із сплати земельного податку на території Ювілейної сільської ради (0.05 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  10. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  12. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо викупу земельної ділянки (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу учаснику АТО (0.03 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.03 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельних ділянок в оренду для ведення городництва (0.03 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки в розмірі частки (паю) шляхом поділу (0.03 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  27. Про укладення додаткової угоди до договору оренди землі (0.03 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.03 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.03 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  31. Про вилучення земельної ділянки (0.03 МБ)
  32. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (0.03 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу учасникам АТО (0.03 МБ)
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (0.03 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (0.03 МБ)
  40. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  41. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  42. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  45. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  49. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  56. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу (0.03 МБ)
  67. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.03 МБ)
  68. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  70. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право спільної сумісної власності на земельну ділянку для обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (0.03 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право спільної сумісної власності на земельну ділянку для обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в оренду АТ «Херсонобленерго» на час реконструкції ПЛ-0,4 Кв від КТП-539 (0.03 МБ)
  77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки частки (пай)в натурі (на місцевості), в оренду (0.03 МБ)
  78. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду ПрАТ «ВФ УКРАЇНА» для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій на території с.Подо-Калинівка (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  102. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  108. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь