Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Від мрії до футбольних вершин

Дата: 17.04.2018 09:38
Кількість переглядів: 1901

Фото без опису         Від мрії до футбольних вершин.

Аплікаційна форма проекту соціальної дії

Розділ 1: Вступ і короткий опис

  1. Назва проекту

«Від мрії до футбольних вершин». Забезпечення дівчачої футбольної команди Ювілейної ОТГ спортивною формою та інвентарем.

1.2 Назва проекту та короткий опис проекту англійською (1 речення)

"From dreams to football tops ". Providing the girls' soccer team  with a sports uniform and inventory.

1.3 Менеджер(и) проекту

Ім’я, прізвище

Організація/громада, посада

Адреса електронної пошти

Контактний телефон

Олександр Салецький

Ювілейна ОТГ, головний спеціаліст з питань інвестицій та реклами

fermer.tavria@ukr.net

0668631278

 

 

 

 

 

1.4 Мета проекту

Створити комфортні умови для тренувань, забезпечити учасниць футбольної команди формою та м’ячами, залучати більше дітей до занять спортом, зацікавити членів  громади  життям та досягненнями юних спортсменок.

  1. Хто є організаторами і партнерами проекту? Заздалегідь переконайтесь в тому, що вказані Вами партнери проекту готові співпрацювати і надавати необхідну партнерську підтримку. Чітко зазначте запропоновану роль кожного партнера.

 

Партнер

Контактна особа + контактні дані

Роль у проекту

Виконавчий комітет Ювілейної ОТГ

Пустовой Роман Анатолійович голова громади   050 494 6288 

E-mail: uvilrada@ukr.net

Співфінансування, допомога в організації доставки спортивної форми та мячів

Ювілейна ОТГ, головний спеціаліст з питань інвестицій та реклами

Олександр Іванович Салецький 0668631278

E-mail:  fermer.tavria@ukr.net

Менеджер проекту, координація діяльності робочої групи, організація  інформаційної кампанії серед жителів громади. Моніторинг та контроль за дотриманням термінів та виконанням заходів проекту.

 
  1. Хто є залученими сторонами і цільовою аудиторією проекту? Чи вже налагодили Ви з ними контакти?

       Залученими сторонами  проекту є виконавчий комітет та голова об’єднаної громади, тренер команди та магазин «Спорт». Співпраця налагоджена.

        Цільова аудиторія – діти та підлітки ОТГ,  діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, учні школи, яка знаходиться неподалік стадіону, де проводяться  тренування, їх батьки, члени виконкому, представники закладів освіти громади.  Активних учасників команди  30 дівчат, потенційних учасників – 15 дівчат, активних громадян – 28 чоловік.

        В ході перетворення ініціативи  дівчат з футбольної команди щодо створення комфортних умов для тренувань та забезпечення учасниць футбольної команди формою та м’ячами  в проектну пропозицію, було проведено консультації з представниками освітніх закладів, батьками дівчат  та тренером команди. Також узгоджено позиції співпраці з головою громади  та виконавчим комітетом.

Розділ 2: Загальна інформація

  1. Опишіть поточну ситуацію у галузі, на яку спрямовано даний проект. Які існують проблеми, шляхи вирішення? Які інші ініціативи або проекти запроваджуються у цій галузі?

      В селі Подо-Калинівка, яке входить до об’єднаної громади,  тривалий час вже  функціонує дівчача футбольна команда, що складається із двох вікових груп – старша 14 – 16 років та середня 9- 13 років. Дана команда неодноразово перемагала на змаганнях регіонального  та всеукраїнського рівня. Дівчата, маючи досвід змагань в складі цієї команди, вступають до спеціалізованих навчальних закладів, стають членами дівочої збірної України з футболу, як, наприклад, Семиженко Анжела. Проте, через недостатнє фінансування дівчата не мають пристойної спортивної форми, особливо середньої вікової групи, для гідного представлення  нашої громади на всеукраїнському рівні. М’ячі дуже швидко стають непридатними для тренувань, які проходять тричі на тиждень.

      Команда є членом клубу «Золота Нива» Олешківського району, через який іде фінансування тренерів,  здійснюється організація поїздок на спортивні змагання, проведення виїзних тренувальних зборів в м. Херсоні.

2.2. Додайте посилання на «маячки» зазначеної проблеми (мінімум 1) з ресурсу https://gurtom.mobi та їх скріншот (дивиться інструкцію «Як створити маячок проблеми» - https://goo.gl/vJrGhz  )

https://gurtom.mobi/#main/6/49.0275009/31.4822306/-/0,1,7,8,9,10/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ms/15674

2.3. Яким чином даний проект змінить цю поточну ситуацію, і чого він досягне на локальному та глобальному рівнях?

             За результатами реалізації проекту діти  з більшим задоволенням будуть тренуватися з оновленим інвентарем, з більшим натхненням прийматимуть участь у змаганнях, що впливатиме на їх результат. Діти, не залучені до цієї діяльності, більш охоче будуть до неї приєднуватися.

             Батьки та рідні цих дітей будуть мати можливість  бачити своїх дітей в інших обставинах, що сприятиме позитивній соціальній взаємодії та взаємодії між дорослими та дітьми.

              Перемоги на регіональних та всеукраїнських змаганнях будуть сприяти позитивному іміджу об’єднаної громади. А це  спонукатиме до розробки та реалізації нових проектів, направлених на створення комфортного спортивного середовища у громаді.

2.4. Додайте посилання на «маячок» проекту, спрямованого на вирішення визначених в п.2.2. проблем та його скріншот (дивиться інструкцію «Як створити проект для вирішення позначеної проблеми» - https://goo.gl/lNy7pF »

https://gurtom.mobi/#main/17/46.50182926/33.09237979/-/0,1,7,8,9,10/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ms/15678

Розділ 3: Результати проекту

  1. Чітко і конкретно опишіть результати проекту на локальному та глобальному рівнях.

Зміни на локальному рівні:  Отримавши нову  форму з логотипом громади  та м’ячі дівчата  більш наполегливо будуть тренуватися, з більшим натхненням виступати на змаганнях, що впливатиме на результат.  Футбольна команда дівчат отримає можливість гідно представляти громаду на різних спортивних змаганнях.  Це стане добрим прикладом для залучення до такого виду спорту, як футбол інших дівчат.

Зміни на глобальному рівні:  В перспективі  зростатиме активність інших вікових груп дівчат щодо гри у футбол  наприклад, молодшої 7 – 9 років.  Посилиться увага батьків до організації спортивного дозвілля дітей, які будуть активніше долучатися до вирішення проблем дітей у громаді. Активна спортивна діяльність в такому напрямку сприятиме  появі нових футбольних команд дівчат у суміжних громадах та проведенню спортивних змагань між громадами.

  1. Як саме заплановані заходи / компоненти проекту приведуть до досягнення результатів проекту?

     Організаційні та інформаційні заходи проекту сприятимуть активізації дітей, їх батьків, громадськості та органу місцевого самоврядування. Оновлений спортивний інвентар та форма підвищить якість проведення спортивних тренувань та буде стимулом, спонуканням  до результативних виступів дівчат на змаганнях.  

Розділ 4: Структура проекту

  1. Опишіть всі заплановані заходи / компоненти проекту.

Для кожного з заходів / компонентів проекту, вкажіть: а) його цілі, б) приблизні дати (місяці) запровадження, в) кількість учасників та їх категорії (напр. 100 студентів університету X, 5 представників обласної адміністрації Y), г) місто (міста) проведення.

 

Захід

Мета

Дата

К-кість учасників та їх категорії

Місце проведення

1.

Формування робочої групи проекту та розподіл обов’язків

 Чіткий розподіл  обов’язків та складання плану дій

квітень

11 (менеджер проекту,тренер,голова громади, члени виконкому, представники шкіл)

Адмінбудівля сільської ради

2.

 Поширення інформації про проект

 

 

 

Максимальне поширення інформації про проект через публікацію на веб- сайті громади, оголошення у школах та обговорення на засіданні виконкому

квітень

2 (Менеджер проекту,   тренер)

Адмінбудівля сільської ради, школи

3

Залучення  фінансових ресурсів передбачених шляхом співфінансування

 

Залучити заплановані місцевим бюджетом фінансові ресурси для реалізації проекту

квітень

2 (менеджер, голова громади)

Адмінбудівля сільської

4.

Замовлення відповідної форми та м’ячів

Форма для гравців(футболка, шорти, гетри) 15.

Форма для воротаря(футболка шорти, гетри, кепка, рукавиці) 1.

 М’ячі 15

травень

2 ( менеджер проекту, тренер)

Магазин «Спорт»

м. Херсон

5.

Виготовлення логотипу та нанесення його на форму

Назва громади за яку виступає футбольна команда

травень

2 ( менеджер проекту, тренер)

Магазин «Спорт»

м. Херсон

6.

Придбання форми та м’ячів

Для проведення тренувань та участі у змаганнях

червень

2 ( менеджер проекту, тренер)

Магазин «Спорт»

м. Херсон

7.

Проведення тренування

Провести тренування у новій формі та з новими м’ячами

червень

2 ( менеджер проекту, тренер), 30 (діти), 25 (батьки, представники шкіл, члени виконкому)

Спортивний майданчик біля школи

8.

Звіт

Підготовка звіту за результатами проведеної роботи, інформування про роботу перед донорами, партнерами та жителями Ювілейної ОТГ

липень

Мешканці громади, партнери, донори.

Місцеві ЗМІ, веб – сайт громади, соціальні мережі

Розділ 5: Соціальний, інституційний вплив проекту

  1. Яким чином даний проект вплине на розвиток громади / організації / сектору?

       За умови реалізації даного проекту футбольна команда дівчат отримає можливість проведення більш раціональних тренувань  та результативніших виступів на змаганнях . В свою чергу це  буде сприяти розширенню та об’єднанню зусиль місцевої громади та органу місцевого самоврядування  в подальшому  створенні комфортного спортивного середовища як для дітей так і для дорослих та надасть можливість громаді впливати на прийняття управлінських рішень щодо стратегії розвитку території.

  1. Яким чином вплив проекту буде продовжуватись після завершення проекту?

    Після завершення проекту футбольна команда дівчат маючи нову форму та відповідний спортінвентар буде гідно представляти громаду на різноманітних спортивних змаганнях. В свою чергу це сприятиме залученню нових дітей до активного заняття спортом та ведення здорового способу життя. А жителів громади та місцеву владу мобілізовуватиме на проведення наступних заходів щодо розвитку спортивної інфраструктури громади та розробку нових проектів. 

Розділ 6: Просування (promotion), моніторинг, оцінка і звітність проекту

  1. Як саме ви будете просувати проект (напр. через партнерів, вебсайти, засоби масової інформації та ін.)

       Проект буде просуватись через наступні напрямки:

  • організація інформаційної кампанії серед учнів місцевих шків;
  • при допомозі партнера проекту виступ на виконкомі та сесії  ради громади;
  • інформаційна кампанія через соціальні мережі (статті, фотоматеріали);
  •  висвітлення на веб – сайті Ювілейної ОТГ та сайтах освітніх закладів.
  1. Яким чином буде відстежуватись проведення проекту? Опишіть систему для моніторингу проекту, звітності по проекту, і оцінки роботи проекту та його результатів.  

      Всі роботи по проведенню проекту  будуть фіксуватись на фотоаппарат та викладатись у соціальних мережах, на  веб – сайті Ювілейної ОТГ та сайтах освітніх закладів для того, щоб всі бажаючі могли ознайомитись з ходом проекту. Також буде здійснюватись поточна звітність перед партнерами та учасниками проекту.

По завершенню проекту відбудеться оцінка результатів, підготовка повного звіту, як для донорів проекту так і для партнерів та громади в цілому.

Розділ 7: Бюджет проекту та фінансування з інших ресурсів

  1. Напишіть детальний бюджет проекту, включаючи грошові і не-грошові внески від всіх партнерів (в гривнях для кожної категорії), включаючи внесок від Британської Ради. Зверніть увагу на те, що фінансування від Британської Ради може не покривати повністю загального бюджету проекту.

Приклад:

Назва категорії

Вартість одиниці, грн.

Кількість одиниць

Фінансування від Британської Ради

Фінансування від інших партнерів (вказати яких) Ювілейна ОТГ

Всього по проекту, грн.

Постачальник товарів / послуг (безготівковий розрахунок)

Спортивна форма (футболки, шорти, гетри)

400

15

6000

-

6000

Магазин  «Спорт»

Спортивна форма воротаря (футболка, шорти, гетри, кепка, рукавиці)

500

1

500

-

500

Магазин  «Спорт»

М’ячі

849

15

8490

4245

12735

Магазин «Спорт»

Виготовлення логотипу та нанесення його на форму

15

16

-

240

240

Магазин «Спорт»

 

 

 

14990

4485

19475

Всього

 

 

Всього за проектом: 19475,00 гривень, в тому числі

від Британської ради 14990,00 гривень, від Ювілейної ОТГ 4485,00 грн

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь