A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ЮВІЛЕЙНОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 16.07.2020 08:32
Кількість переглядів: 281

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ЮВІЛЕЙНОЇ

 

СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до містобудівної документації, детального плану території щодо відведення гр. Старченку Юрію Миколайовичу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою вул. Жовтнева бн с. Подо -Калинівка Олешківського р-ну Херсонської обл..

1)     інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації:

Склад проекту: містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, графічні матеріали. Детальний план території (далі - ДПТ) по відводу земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Старченку Юрію Миколайовичу  за адресою вул.Жовтнева бн с. Подо -Калинівка Олешківського р-ну Херсонської обл.,  розроблений в скороченому об'ємі за замовленням гр. Старченка Юрія Миколайовича. Після аналізу існуючої ситуації та врахування обмежуючих факторів визначена ділянка, на якій розташовані будівлі, має площу по 2500 м. кв. Забудова на проектних ділянках відсутня. Детальний план території складається із графічних  і текстових матеріалів.

2)   основні техніко-економічні показники комплексу:

Проектом передбачено: будівництво і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Жовтнева бн с. Подо -Калинівка  Олешківського р-ну Херсонської обл.

3) відомості   про замовника та розробника  ДПТ та підстави для їх розроблення:
Замовник:
гр. Старченко Юрій Миколайович

Розробник: ФОП Мерзлика Людмила Костянтинівна

Підстава : Рішенна Ювілейної  сільської  ради № 306 від 26.06.2019 р. «Про надання дозволу на розробку детального плану території».

4) інформація про місце  і строки ознайомлення    з детальним планом території та рішення сесії Ювілейної сільської  ради «Про надання дозволу на виготовлення  детального плану території» по відводу земельної ділянки у власність гр. Старченку Юрію Миколайовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. вул. Жовтнева бн с. Подо -Калинівка Олешківського р-ну Херсонської обл.

  З детальним планом території можна ознайомитись у Ювілейній сільській раді за адресою: с.Ювілейне  вул. Соборна,17

Олешківського району,

Херсонської області та на офіційному веб-сайті Ювілейної сільської ради.

    5)   інформація  про посадову особу  органу місцевого  самоврядування,   відповідальну  за  організацію  розгляду пропозицій:

Відповідальний : заступник сільського голови Ювілейної сільської ради  Петроченко С.О.

    6)   відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:

           Пропозиції подаються і розглядаються з 16.07.2020 р. по 30.07.2020 р.

    7)   інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:

Громадські слухання проекту відбудуться 31.07. 2020 р о 13 год. 00 хв. в сесійній залі Ювілейної сільської ради (вул. Соборна,17,

с. Ювілейне)

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи,   об'єкти нерухомого майна яких розташовані на    території,    щодо    якої    розроблено    відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

  1. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  2. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  3. народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Повідомлення, або подані після   встановленого сільською радою строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" (3038-17) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил міської ради за адресою: с. Ювілейне,   вул. Соборна 17, тел/факс: 56-3-51.

 

 

 

 

Сільський голова                                     Р.ПУСТОВОЙ

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь