A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Повідомлення Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у «Звіті про стратегічну екологічну оцінку до проєкту Генерального плану с.Щасливе Ювілейної сільської ради  Олешківського району, Херсонської області»

Дата: 12.11.2020 08:41
Кількість переглядів: 224

Повідомлення

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у «Звіті про стратегічну екологічну оцінку до проєкту Генерального плану с.Щасливе Ювілейної сільської ради  Олешківського району, Херсонської області»

     Ювілейна сільська рада запрошує представників громадськості до участі в громадських слуханнях щодо розгляду « Звіт про стратегічну екологічну оцінку до проекту Генерального плану с.Щасливе Ювілейної сільської ради  Олешківського району, Херсонської області ( далі – Звіт).

1.Мета, склад та зміст проекту містобудівної документації Генерального плану с.Щасливе Ювілейної сільської ради  Олешківського району, Херсонської області  ( далі –Генеральний план).

Генеральний план розроблено з метою:

- корегування меж населеного пункту;

- розроблення у складі Генерального плану схеми зонування території населеного пункту;

- врахування існуючих та встановлення проектних соціально-економічних, архітектурно-будівельних, санітарно-гігієнічних та інженерно-технічних вимог.

        Затверджений у чинному порядку Генеральний план села стане обов’язковим документом для всіх організацій та установ, які будуть використовувати землі в планувальних межах та здійснювати будівництво на території населеного пункту.

 

Склад:

  • Пояснювальна записка до креслень генерального плану населеного пункту с.Щасливе, Ювілейної сільської ради,  Олешківського району, Херсонської області ТОМ 1
  • Схема розташування населеного пункту в системі розселення
  • План існуючого використання території поєднаного зі схемою існуючих планувальних обмежень 1:2000
  • Модель перспективного розвитку населеного пункту 1:5000
  • Генеральний план (основне креслення) поєднане зі схемою проектних планувальних обмежень 1:2000
  • Схема вулично – дорожньої мережі, сільського та зовнішнього транспорту 1:2000
  • Схема інженерного обладнання території поєднана зі схемою інженерної підготовки та захисту території 1:2000
  • Схема зонування території населеного пункту 1:2000
  • Пояснювальна записка та креслення генерального плану населеного пункту с.Щасливе, Ювілейної сільської ради,  Олешківського району, Херсонської області ТОМ 2( Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони) 1:5000

 

2.Відомості про замовника та розробника Генерального плану

            Ювілейна сільська рада  Олешківського району, Херсонської області виступає замовником проекту містобудівної документації, Генерального плану с.Щасливе Ювілейної сільської ради  Олешківського району, Херсонської області відповідно до рішення XIY сесії сьомого скликання №225 від 21.02.2019р., на підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Закону України «Про місцеве самоврядування».

          Розробником Генерального плану виступає ПП «СанВінд», відповідно до договору, на основі Закону України «Про архітектурну діяльність» та «Про основи містобудування».

3.Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом Генерального плану та Звітом

     З проектом Генерального плану та Звітом можна  ознайомитись у приміщенні Ювілейної сільської ради, за адресою: вул..Соборна, 17, с.Ювілейне, Олешківського району Херсонської області, в робочі години з 8:00 до 17:00, на офіційному сайті Ювілейної сільської ради у період з ___________ по     порахувати 45 днів.

        Пропозиції та зауваження до Генерального плану та Звіту повинні містити обґрунтування зх. Урахуванням вимог законодавства будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції та зауваження громадян приймаються за вказаною адресою у вищенаведений термін. Пропозиції надані після передбаченого ля розгляду терміну не приймаються.

 

4. Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій

      Відповідальна особа : Петроченко Сергій Олександрович, 56-3-51,uvilrada@ukr.net

 

5.Інформаційні заходи, щодо ознайомлення громадськості із проектом Генерального плану Звітом, заплановані у вигляді експонування їх матеріалів у залі засідань, виконавчого комітету Ювілейної сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь