A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Передача сільськогосподарських земель державної власності територіальним громадам

Дата: 26.11.2020 09:17
Кількість переглядів: 273

На Херсонщині стартував процес передачі сільськогосподарських земель державної власності територіальним громадам відповідно до Указу Президента України від 15.10.2020 № 449 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» та постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2020 № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин».

25.11.2020 року перші 10 громад отримали у комунальну власність землі сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, серед них є і Ювілейна об’єднана територіальна громада.

 Загальна площа переданих Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області земельних ділянок склала 6798,577 га.

На заході також були присутні перший заступник голови Херсонської облдержадміністрації Дмитро Бутрій та голова постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології Сергій Рибалко.

Підписані та скріплені печатками акти прийому-передачі головам Новорайської, Музиківської, Станіславської, Чулаківської, Костянтинівської, Мирненської, Любимівської, Таврійської, Ювілейної та Чаплинської територіальних громад вручив начальник Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області Олександр Паливода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь