Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Передача сільськогосподарських земель державної власності територіальним громадам

Дата: 26.11.2020 09:17
Кількість переглядів: 305

На Херсонщині стартував процес передачі сільськогосподарських земель державної власності територіальним громадам відповідно до Указу Президента України від 15.10.2020 № 449 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» та постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2020 № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин».

25.11.2020 року перші 10 громад отримали у комунальну власність землі сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, серед них є і Ювілейна об’єднана територіальна громада.

 Загальна площа переданих Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області земельних ділянок склала 6798,577 га.

На заході також були присутні перший заступник голови Херсонської облдержадміністрації Дмитро Бутрій та голова постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології Сергій Рибалко.

Підписані та скріплені печатками акти прийому-передачі головам Новорайської, Музиківської, Станіславської, Чулаківської, Костянтинівської, Мирненської, Любимівської, Таврійської, Ювілейної та Чаплинської територіальних громад вручив начальник Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області Олександр Паливода.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь