Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ "Деякі питання функціонування Електронної бази даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2"

Дата: 15.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 540

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 01 березня 2021 р. № 178

Київ

Деякі питання функціонування Електронної бази даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2


   
   

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Порядок функціонування Електронної бази даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, що додається.

2. Міністерству охорони здоров’я:

забезпечити створення та функціонування Електронної бази даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2;

розробити та затвердити Порядок обробки персональних даних в Електронній базі даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

3. Міністерству цифрової трансформації забезпечити технічну можливість запису до списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом
SARS-CoV-2, через Єдиний державний веб-портал електронних послуг “Портал Дія” (далі — Портал Дія), зокрема мобільний додаток Порталу Дія (Дія).

4. Установити, що Електронна база даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, функціонує протягом визначеного Міністерством охорони здоров’я періоду проведення в Україні вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

        Прем’єр-міністр України                                   Д. ШМИГАЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь