A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Інформуємо про можливість здобуття якісної освіти у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного (далі ліцей) для учнів 8-9 класів.

Дата: 20.05.2021 15:12
Кількість переглядів: 1158

Оголошення

        На виконання доручення заступника голови обласної державної адміністрації А. Шибаєва від 29 квітня 2021 року № 5498/0-21/01-01-58 Департамент соціального розвитку обласної державної адміністрації повідомляє наступне.

    З метою покращення перспективи подальшої самореалізації дітей, насамперед пільгових категорій, а саме: діти військовослужбовців та учасників антитерористичних операцій, операції Об’єднаних сил, діти військово службовців, які загинули під час сутичок акції протесту у місті Києві в період з 21 листопада 2013 року по лютий 2014 року, діти переселенців із районів проведення антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та з тимчасово окупованих територій, інформуємо про можливість здобуття якісної освіти у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного (далі ліцей) для учнів 8-9 класів.

      Навчання у ліцеї дасть випускникам можливість пов’язати своє майбутнє зі службою у Збройних Силах України та інших національних військових формуваннях.

      Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

     Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею ім виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліце5ї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.

Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/, http://vml.mozello.com/   та на сторінці в Facebook https://www.facebook.com/ Військово-морський ліцей . За телефонами 0487481060, 0958165506, 0979163559, або за адресою: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь