A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

ЦНАП в Ювілейній тергромаді отримав “мобільний кейс”

Дата: 21.07.2021 18:20
Кількість переглядів: 1242

Тепер працівники ЦНАПу зможуть надавати якісні адміністративні послуги маломобільним верствам населення та жителям віддалених від ЦНАПів населених пунктів. Адже тепер, щоб отримати необхідну довідку або документ, не обов’язково безпосередньо відвідувати ЦНАП. 

Передав Ювілейній громаді “мобільний кейс” заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку області Павло Кулик.

“Команда облдержадміністрації продовжує створювати рівні умови для отримання адмінпослуг жителями Херсонщини. “Мобільні кейси” для наших громад - це рівні умови для забезпечення рівного доступу до отримання адмінпослуг громадянам різного соціального статусу”, - наголосив Павло Кулик. 

Фото без опису

Зазначимо, що “мобільний кейс” має бездротовий принтер, ноутбук, інтернет-модем, камеру та сканер. Це обладнання дозволить адміністраторам ЦНАПів виїжджати безпосередньо на місце до людей, які особисто не можуть відвідати центр надання адміністративних послуг. 

Додамо, що “мобільний кейс” для громади передали в рамках реалізації кластерної ініціативи “Покращення доступу вразливих груп населення у віддалених населених пунктах до якісних адміністративних послуг”, який реалізується ПРООН у партнерстві з облдержадміністрацією.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь