A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Ювілейна територіальна громада долучилася до Всеукраїнської акції

Дата: 18.10.2021 11:21
Кількість переглядів: 1736

На виконання Указу Президента України "Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів" у рамках екологічної ініціативи Президента України "Зелена країна" - В п'ятницю 8 жовтня 2021 року Ювілейна територіальна громада долучилася до Всеукраїнської акції. Під час даного заходу було висаджено багато дерев та кущів на території Ювілейнівського парку.

У акції взяли участь керівництво громади, депутати та працівники Ювілейної сільської ради, відділ освіти, педагоги та учні Ювілейнівського ОЗЗСО І-ІІІ ст., вихователі та вихованці закладу дошкільної освіти, діячі Будинку культури та небайдужі жителі громади. Здобувачі освіти, які виявили бажання посадити дерева, отримали сертифікати, які підтверджуть, що вони мають свої особисті багаторічні рослини у Ювілейнівському парку. Є тепер у нас і "Алея випускників" .

Велика подяка за співпрацю, допомогу та підтримку: "Bеликокопанівському Лісомисливському Господарству" в особі директора Юрія Савлука, директора Новомаячківського СКП «Сількомунгосп» Валерія Толстого, директора СКП «Щасливе» - Лідії Коваленко, начальника місцевої пожежної охорони – Олександра Полонікова. За фінансову підтримку у проведенні заходу щира вдячніть голові СФГ «Вєтров» Віталію Вєтрову.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь