Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям

Дата: 02.12.2021 16:20
Кількість переглядів: 1156

Знакова подія та велике свято 2 грудня відбулось у Ювілейній територіальній громаді. Сьогодні за участю високоповажних гостей, після будівництва, в урочистій та святковій атмосфері на території Ювілейнівського ОЗЗСО I-III ступенів пройшло відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Проект реалізовано за рахунок залишку освітньої субвенції станом на 01.01.2021 року (1 млн 716 тис.грн) за підтримки сільського голови та депутатського корпусу. Стадіон облаштований за сучасними стандартами, а це спортивна перспектива для молоді. Молодь – майбутнє нашої громади.

 

Фото без описуФото без опису

Привітати учнів з визначною подією в житті школи та територіальної громади завітали: голова Херсонської районної державної адміністрації Михайло Линецький, начальник управління гуманітарної політики районної державної адміністрації Олександр Зарівний, депутат Херсонської обласної ради Віктор Вєтров та керівництво громади: сільський голова Роман Пустовой, перший заступник сільського голови Сергій Петроченко, начальник відділу освіти, культури та спорту  Ювілейної сільської ради Сергій Ляшенко.  Вони сказали багато теплих слів.

Першим до вітального слова був запрошений сільський голова. Роман Анатолійович говорив , що за час свого існування територіальна громада крок за кроком підвищує рівень життя громадян, прагне залучати дітей до занять спортом, здорового способу життя, розвивати їх, адже молодь - майбутнє нації.

Фото без опису

Голова районної державної адміністрації Михайло Линецький у своєму вітальному слові відмітив,  що створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Завдання на сьогодення полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь громади у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

 

Депутат Херсонської обласної ради Віктор Федорович побажав молоді спортивних успіхів та завжди повертатись до рідної домівки.

Директор школи Трембач Людмила Валентинівна також подякувала всім, причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважила, що відкриття даної споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним.

Фото без опису

Право перерізати символічну стрічку було надано голові Херсонської районної державної адміністрації та сільському голові, які разом з учнями школи урочисто перерізали стрічку. Майданчик відкрито!!!

 

Святково-емоційного та піднесеного настрою усім учасникам свята додала його мистецька частина у виконанні вихованців Ювілейнівського ОЗЗСО I-III ступенів.

Свято вдалося!

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь