Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Вітання Ювілейної сільської ради

16 липня Щиро вітаємо з днем бухгалтера!!!

День бухгалтера в Україні відзначають 16 липня. Саме в цей день 20 років тому в 1999 році Верховна Рада прийняла Закон "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні". Це свято почали офіційно відзначати у 2004 році. Існує також Міжнародний день бухгалтера, який відзначається 10 листопада, тому українські бухгалтери сміливо можуть святкувати своє професійне свято двічі на рік.

13:42:18 16.07.2021

Міжнародний день захисту дітей

У перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край.

08:13:40 01.06.2021

Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника

Сердечно вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника. Для кожного цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

09:54:01 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь