A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Новини та оголошення Ювілейної сільської ради

Дата: від до Скинути

Українські громадяни, які виїхали за кордон, отримали можливість оформити ID-картку у низці країн. Це можна зробити у підрозділах держпідприємства "Документ".

Українські громадяни, які виїхали за кордон, отримали можливість оформити ID-картку у низці країн. Це можна зробити у підрозділах держпідприємства "Документ".

15:07 26.09.2023

У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня

У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

14:50 26.09.2023

Повідомлення від Херсонобленерго

У зв’язку з проведенням військових дій на території Херсонської області, що спричинило до неможливості здійснення окремих функцій, покладених на Оператора системи розподілу з незалежних від сторін причин, а саме відсутністю організаційних або технічних умов, необхідних для виконання роботи невідворотною силою, АТ «Херсонобленерго» тимчасово, починаючи із 24 лютого 2022 року, призупиняє надання послуг з приєднання електроустановок до електричних мереж. Після завершення бойових дій у Херсонській області, АТ «Херсонобленерго» виконає свої зобов’язання по договору про приєднання до електричних мереж електроустановок Вашого об’єкту в найкоротший термін.  

08:36 30.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь