A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Новини та оголошення Ювілейної сільської ради

Дата: від до Скинути

Надання безоплатної вторинної правової допомоги

Надання безоплатної вторинної правової допомоги

  Надання безоплатної вторинної правової допомоги. 14 червня 2018 року  у приміщенні Подо-Калинівського СБК представниками Головного територіального управління юстиції у Херсонській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області надавалась безоплатна правова допомога жителям с. Подо-Калинівка  та Стара Маячка з різних питань.

09:17 18.06.2018

Оголошення

Оголошення

   Урядова програма підтримки утримання молодняка ВРХ (за утримання молодняка до 13 місячного віку 2500 гривень на голову) Дотація буде надаватися фізичним особам, які утримують ідентифікований та зареєстрований молодняк великої рогатої худоби, який народився в господарствах фізичних осіб.

11:16 11.06.2018

Підсумки I  Конкурсу дитячих малюнків « Чарівний пензлик » до Дня захисту дітей Ювілейної ОТГ вікова група 1 – 4 та 5 – 8 класи

Підсумки I Конкурсу дитячих малюнків « Чарівний пензлик » до Дня захисту дітей Ювілейної ОТГ вікова група 1 – 4 та 5 – 8 класи

   Ювілейною ОТГ проведено І-конкурс дитячих малюнків « Чарівний пензлик » темою якого було « Моя громада – моя країна! ». За результатами конкурсу на лінійці присвяченій дню захисту дітей 1 червня 2018 року, було проведено вручення дипломів та цінних подарунків учням 1 – 4 та 5 – 8 класів, які зайняли призові місця у конкурсі та подяки за активну участь.     

14:21 06.06.2018

27 ТРАВНЯ 2018 РОКУ ЖИТЕЛІ СЕЛА ПОДО-КАЛИНІВКА ЮВІЛЕЙНОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СВОГО СЕЛА

27 ТРАВНЯ 2018 РОКУ ЖИТЕЛІ СЕЛА ПОДО-КАЛИНІВКА ЮВІЛЕЙНОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СВОГО СЕЛА

Серед степів село моє чудове –  Там на світанні запахи медові, -  Теплом долонь зелених обійми, Бо в цьому краї виростали ми. Пісенний мій краю, любов моя вічна, Тут пам’ять козацька і слава батьків. Так хочеться довше дивитись у вікна, Вдивлятися в очі своїх земляків. С поклоном синівським тобі побажаю Селянського щастя не втратити суть. Хорошої пісні, рясного врожаю, Лелеки ж побільше хай діток несуть.

11:36 01.06.2018

Оголошення

Оголошення

  ОЛЕШКІВСЬКИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ПОВІДОМЛЯЄ            Згідно попередження ПАТ «Херсонобленерго» № 1054552/220, у зв’язку з необхідністю проведення робіт в електричних мережах, в приміщенні Олешківського сервісного центру ГУ Пенсійного фонду України в Херсонській області планується відключення постачання електричної енергії

10:35 01.06.2018

НОВІ СУБСИДІЇ: ВІДТЕПЕР ДЕКЛАРУВАТИ НЕОБХІДНО ДОХОДИ ВСІЄЇ СІМ’Ї

НОВІ СУБСИДІЇ: ВІДТЕПЕР ДЕКЛАРУВАТИ НЕОБХІДНО ДОХОДИ ВСІЄЇ СІМ’Ї

     Декларувати доходи треба всіх членів сім’ї, навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами. "Мінсоцполітики з 1 травня 2018 року змінює форму Декларації про доходи. Відтепер декларувати необхідно буде доходи всіх членів сім’ї (чоловіка, дружини та неповнолітніх дітей), навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами", – зазначено в повідомленні.

16:42 16.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь